Bayburt Web Tasarım

Bayburt Web Tasarım Hizmetleri

Web tasarım içeriğiyle beraber ve internet tarayıcıları yardımıyla elektronik bir ortamda kullanıcılara sunulur. Bizler de SEOM olarak müşterilerimize her türlü web tarayıcıda çalışan, sanal dünyada kullanımı kolay ve tüm cihazlarla uyumlu, mükemmel tasarlanmış bir web sitesi yapıyoruz. İsteğe bağlı olarak web tasarımın yanında kişiye özel olarak photoshop çalışmaları ve animasyonlar da yapmaktayız.

Bayburt'da En İyi Web Tasarım Ekibine Sahibiz

Tasarım içerisinde renklerin dünyası bizim için oldukça önemlidir. Amaca ve müşteriye göre logolarına, ürün ve hizmetlerine uygun renk seçimlerimizi yaparız. Bazen renkli bir tasarımla, bazen ise sade ve siyah beyaz çalışmalarla anlatmak istediklerimizi ziyaretçilere ulaştırırız. Yazı tiplerini ziyaretçilerin beğenecekleri ve yaygın olarak kullanılan fontların arasından seçiyor ve yazı büyüklerini web sayfası yapısına uygun şekilde uyguluyoruz. Hazırladığımız içerikler ile web sitenize kolay ve hızlı bir şekilde ulaşılmasını sağlamaktayız.

Bayburt’ta En Çok Referansa Sahip olan Web Tasarım Firmasıyız

Web tasarım sayfaların sunduğu bilgiler yanında, kullanılan teknoloji ve arama kriterleri de bir bütün olarak ele alınmalıdır. Tasarımın ortaya çıkmasından sonra hazırlanacak içeriğin, arama motoruna uygun şekilde düzenlenmesi önemlidir. Site hızı, zamanı az olan ziyaretçi çok değerli olduğundan site performansının yüksek olması da oldukça önemli bir beceridir. Hazırlanan projenin yayına alınması sonrası verilecek hizmet kalitesinin yeterli olması aranılan diğer bir kriterdir.

Bayburt’ta bulunan işletmeleri %20 indirimli Web Site Sahibi Yapıyoruz

  • Her yeni iş için bir proje başlatır ve evrensel proje yönetim adımlarını titizlikle uygularız.
  • SEOM yeniliklere, değişime açık, dinamik ve genç bir ekip ile yüzlerce kurumsal firmaya hizmet vermektedir.
  • Kullandığımız teknolojiler, dönemin en son teknolojileridir. SEOM olarak yeni teknolojileri ve trendleri her zaman takip ederiz.
  • Hazırladığımız web sitelerinin gerçek anlamda fayda sağlaması ve bu sayede yüksek müşteri memnuniyeti elde etmek, müşterilerimiz ile kalıcı dostluklar oluşturmak en temel hedefimizdir.
  • Bu sebeple doğru stratejileri bulmakta ve arandığında bulunan web siteleri profesyonel bir şekilde hazırlamaktayız.
  • Hazırladığımız tüm web siteleri kendine özel bir yönetim paneli içerir ve böylece teknik bir bilgiye gerek olmadan güncellenebilir ve yönetilebilir.
  • SEOM sektördeki deneyimi ile farklı sektörlerde yerli ve yabancı pek çok firmaya hizmet vermektedir.

Web Sitemin Geliştirilme ve Tasarım Süreci Nasıl İlerliyor?

SEOM Web Tasarım olarak, sizi harcamak zorunda kalacağınız zaman, emek ve bütçeden korumayı hedefliyoruz. Web sitenizin geliştirilme ve tasarım sürecinin tamamı uzman grafik tasarımcılar, UX ve SEO uzmanlarımız tarafından sürdürülürken, size sadece müşterilerinize odaklanma ve aldığınız hizmetin keyfini çıkarak düşüyor.

Nasıl Çalışıyoruz?

Bize göre her şey birbiri ile mükemmel çalışan modüler bir yapı oluşturmalı! Bu yüzden web sitenizin akışında sorunsuz, uyumlu ve profesyonel görünümü garanti ediyoruz. Bunun için de iki aşamamız var: gelişmiş dijital araçlar ile ve manuel olarak tasarımın entegrasyon analizini yapıyoruz. Tamamladığımıza inandığımız her parçayı mutlaka teste tabii tutuyoruz. SEOM web tasarım için gözden kaçan hatalara asla yer yok!

Bir Web Sitesi İçin Hız Neden Önemlidir?

Hiçbir ziyaretçi ağır ve yavaş bir şekilde çalışan web sitesinde zaman geçirmek istemez. Google da yüklenmesi 3 saniyeden fazla süren web sitelerinin yüzde 53’ünün terk edildiği biliniyor. Dolayısıyla hız kavramı web sitesi konusunda da oldukça önemlidir. Sitenizin açılma hızı ve site kodlarının optimize olması gibi unsurlar sitenizin performansında etkili olan kavramlar.  

Bir yorum bırakın